LS&R 1896

Catherine Shultz en Barend Bouma benoemd tot partner bij NLO

NLO, een van de grootste adviesbureaus voor intellectueel eigendom in Europa, heeft Catherine Shultz met ingang van 1 januari 2021 tot partner benoemd. Catherine is zowel Amerikaans als Europees octrooigemachtigde en heeft in beide jurisdicties veel ervaring. Haar benoeming sluit zeer goed aan bij de strategie van NLO om klanten in de VS een totaalpakket van hoogwaardige dienstverlening te bieden.
Barend Bouma, Nederlands en Europees octrooigemachtigde, is tijdens de laatste algemene vergadering door de partners van NLO benoemd tot geassocieerd partner met ingang van 1 januari 2021.

Catherine over haar benoeming: “Het is eer om partner te worden bij NLO. Dankzij onze focus op innovatie en klantgerichtheid kunnen wij onze klanten direct en op alle vlakken helpen hun belangen te ontwikkelen en beschermen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan - en dat alles vanuit één kantoor. Ik raak steeds opnieuw geïnspireerd door de innovatieve ideeën van onze klanten en blijf ze met veel plezier strategisch advies en andere diensten bieden, zodat zij zich op hun uitvindingen en kernactiviteiten kunnen richten.”

Barend over zijn benoeming tot geassocieerd partner: “Ik vind het een eer en ben erg blij met de benoeming. Ik heb het volste vertrouwen in de toekomst en zal mij (nog meer) richten op onze voornamelijk in Nederland gevestigde klanten. Daarnaast wil ik meer onderzoek doen naar de huidige en nieuwe zakelijke kansen voor NLO, met name voor mijn farmateam.”