DOSSIERS
Alle dossiers
Gepubliceerd op vrijdag 26 mei 2023
LS&R 2173

Duurzaamheid, IE en reclamerecht in (proces)praktijk en bedrijfsleven | 1 juni 2023

De roep om duurzaamheid neemt een steeds grotere plaats in in de maatschappij, ook in de praktijk van advocaten en bedrijfsjuristen (zie bijvoorbeeld ´IE en de circulaire economie´ - IEF 21373, en publicatie IEF 21416). Wat betekent dit voor de IE (proces)praktijk?

Op donderdag 1 juni organiseert deLex een bijzonder middagprogramma over het spanningsveld tussen duurzaamheid en het Intellectueel Eigendomsrecht in de praktijk, op een duurzame locatie in Amsterdam.
Aanmelden is nog mogelijk!

Anne-Fleur Filemon (Hogeschool Leiden), Minke Gommer (bureau Brandeis), Ana-Mariya Madzhurova (FairPhone), Jellien Roelofs (Lasting Legal) en Michel Rorai (Lipton) praten ons bij over de laatste juridische ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in het IE-recht en reclamerecht. Dagvoorzitters zijn Jellien Roelofs en Anne-Fleur Filemon.

We kijken uit naar inspirerende middag met presentaties, paneldiscussies en volop ruimte voor vragen. Onderwerpen op de agenda zijn onder meer: reclame en duurzaamheid, merkenrecht en duurzaamheid, duurzaamheidsclaims, octrooieerbaarheid, diverse praktijkvragen. Meer weten over het programma, kijk hier

DATUM: donderdag 1 juni 2023
TIJD: 13.00 – 17.15 met aansluitend borrel (inloop vanaf 12.30 uur)
LOCATIE: Tire Station, (Conscious Hotel) Amsterdam
ACCREDITATIE: 4 opleidingspunten
Aanmelden | Programma