LS&R 1370

Seminar: Juridische academisch schrijven: Geen Nood! Iedereen kan het leren

masterclass juridisch academisch schrijven-header

De redactie van het tijdschrift AMI organiseert met deLex het seminar: Juridische academisch schrijven: Geen Nood! Iedereen kan het leren.

Op donderdag 13 oktober 2016 organiseert deLex, in samenwerking met de redactie van AMI de Masterclass ‘Juridisch academisch schrijven’. Wie het seminar volgt, beschikt daarna over voldoende houvast voor het schrijven van een gedegen, maar prettig leesbare wetenschappelijke publicatie, een beschouwing over actuele ontwikkelingen of een annotatie. Bij de bevestiging van de inschrijving worden deelnemers uitgenodigd om hun idee voor een publicatie, of indien voorhanden een synopsis of zelfs conceptartikel in te brengen zodat in de cursus (desgewenst) optimaal kan worden ingespeeld op de behoeften en vaardigheden van de deelnemers. Bekende schrijvers en annotatoren geven uitleg:

masterclass juridisch academisch schrijven-sprekers

Deelnemers die na het volgen van de masterclass het geleerde in de praktijk willen brengen met een publicatie in de AMI, kunnen hun artikel uiteraard insturen ter beoordeling van de redactie van AMI. Deze masterclass is bedoeld voor juristen die voorop lopen in de praktijk en die een wetenschappelijke publicatie als een bevestiging of stimulans van hun loopbaan zien, maar die weinig tot geen ervaring hebben met het schrijven van wetenschappelijke artikelen.

Programma
14.30 uur inloop
14.45 uur start programma
16.00 uur pauze
16.30 uur vervolg programma
17.30 uur borrel
18.30 uur einde programma

Accreditaties
2 PO-punten voor de Nederlandse Orde van Advocaten.

Locatie
SPACES ZUIDAS, Barbara Strozzilaan 201 te Amsterdam. Klik hier voor adres, route en parkeren (op eigen gelegenheid) op 2 minuten loopafstand.

Kosten deelname
€ 250,00 per persoon
€ 195,00 Sponsors IE-Forum (kies voor Sponsortarief)
€ 125,00 Abonnees AMI en leden Vereniging voor Auteursrecht (kies voor 'Prijs anders')
Genoemde prijzen zijn excl. BTW, inclusief koffie, thee en documentatie. Komt u in aanmerking voor korting, selecteer de juiste prijs in het bestelformulier, uw factuur wordt direct toegezonden als bevestiging. Lees meer