LS&R 1494

Hanneke Later-Nijland versterkt Axon Advocaten als counsel

Het Amsterdamse life sciences kantoor Axon Advocaten kondigt aan dat Hanneke Later-Nijland per 1 september het team komt versterken ter uitbreiding van de praktijk op het gebied van (biologische) geneesmiddelen en medische hulpmiddelen en de snel groeiende M&A, private equity en financieringspraktijk.

Hanneke werkte hiervoor als senior associate bij Bird & Bird in de Intellectual Property practice en de Life Sciences group. Ze is tevens voormalig inspecteur voor klinische proeven en pharmacovigilantie bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) en is gepromoveerd op het gebied van klinische farmacokinetica bij de Radboud Universiteit te Nijmegen. Deze kwalificaties geven haar een uniek perspectief op en begrip van de life sciences sector.

Axon Advocaten is verheugd over het talent en de deskundigheid die Hanneke met haar kwalificaties in farmacie toe zal voegen aan het reeds sterke science based team en de bijdrage die ze zal leveren aan de groei van de geneesmiddelen en M&A praktijken. Het team kijkt ernaar uit om haar aan Axons cliënten voor te stellen.