LS&R 1

De weergave van dit artikel is misschien niet optimaal, omdat deze is overgenomen uit onze oudere databank.

Start LifeSciencesEnRecht.nl, LS&R

LS&R algemeen banner 189x165LifeSciencesenRecht.nl is een website over de praktijk van Life Sciences. Doel van de website is om op onafhankelijke wijze zo veel mogelijk relevante informatie te ontsluiten. De website bundelt artikelen, uitspraken, persoonlijk nieuws en andere interessante informatie rondom bijvoorbeeld het octrooirecht, aanvullende beschermingscertificaten, geneesmiddelen, reclame en regulatory, medische dienstverleners, medische hulpmiddelen en aanverwante rechtsgebieden. U kunt uw informatie te allen tijde insturen naar: redactie@lsenr.nl.

Uitgeverij deLex bouwt met een kernredactie en redactie verder aan LS&R. We streven naar verdieping, verbreding, en naar het verbinden van mensen met elkaar en elkaars kennis. De kernredactie van IE-Forum vormt het dagelijks bestuur en beslist samen met de uitgever over het reilen en zeilen van de site. De redactie schrijft regelmatig samenvattingen en commentaren. Alle stukken worden op persoonlijke titel geschreven. We komen graag in contact met schrijfgrage juristen.

De kernredactie en de redactie waarborgen de kwaliteit en zien er op toe dat LS&R neutraal blijft; niet verbonden aan- of afhankelijk van één kantoor of organisatie. Daarnaast is LS&R een open platform; voor iedereen vrij toegankelijk.

De dagelijkse berichtgeving wordt verzorgd door de eindredacteur redactie@lsenr.nl.